Word nu lid van Encore Training Studio

Word nu lid van Encore Training Studio

De trainingsdoelen van onze leden kunnen heel verschillend zijn. Daarom stelt Encore Training Studio voor nieuwe leden altijd een persoonlijk aanbod samen op basis van doelen, behoeften, wensen en andere zorgen.

arrow-down

Hoeveel kost een lidmaatschap bij Encore Training Studio?

De lidmaatschappen zijn afgestemd op de behoeften en doelen van onze leden. Daarom kunnen wij pas een concrete prijs vaststellen nadat wij bekend zijn met jouw behoeftes.

Wil je meer weten vul dan het formulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Na ontvangst van jouw verzoek zal een van onze medewerkers van Encore Training Studio contact met jou opnemen en jou verzorgen van meer informatie.

Onze succesverhalen

Laura Theesing

“Sporten bij Encore is voor mij plezier hebben in wat ik doe, de gezelligheid en tegelijkertijd mijn sportieve doelen halen.”

Laura Theesing

Ramona Agterberg

“Bij Encore is er altijd een fijne, positieve sfeer waarin je gemotiveerd wordt om je grenzen te verleggen en je je doelen met een glimlach behaalt.”

Ramona Agterberg

Ricardo

"Ik vind het fijn om na een lange en intensieve dag werken een heerlijke workout te volgen bij Encore training studio. Even lekker mijn hoofd leegmaken en fit blijven."

Ricardo

Jan

"Ik sport met veel plezier bij Encore training studio. Ik wil op mijn leeftijd lekker in beweging zijn en fit- en gezond blijven. Ik voel mij gezien en de gezelligheid tussen de trainingen door zorgt voor mij dat ik naar iedere weer uitkijk!"

Jan

arrow-left
arrow-right

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap

Stap 1
Klik op de knop onder de aanbieding, vul het formulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Stap 2
We hebben binnen 1 werkdag contact met je en maken samen een afspraak voor je eerste dag bij Encore Training Studio.

Stap 3
Pak je sporttas in, kom naar Encore Training Studio en samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Start vandaag

Veelgestelde vragen over de tarieven bij Encore Training Studio

Ja, met onze gratis proefweek kun je ons een keer zonder risico uitproberen.
Heel simpel! Doe vrijblijvend eerst de lidmaatschapstest en kijk welk programma het beste bij je past.
Dat hangt helemaal af van jouw wensen en behoeften. Vul vrijblijvend de lidmaatschapstest op deze pagina in en wij doen je een persoonlijke aanbieding.

Over Encore Training Studio

Personal training studio Encore in Nieuwegein is dé plek voor (groeps)fitness en personal training. Bij Encore Training Studio ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen door Personal Training of een fitnessprogramma op maat. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Benieuwd of Encore Training Studio iets voor jou is? Ervaar het zelf met een gratis proefweek fitness of de lidmaatschapstest.