Het aanbod van Encore Training Studio

Het aanbod van Encore Training Studio

Ontdek het veelzijdige groepslessen, personal training en fitness aanbod van Encore Training Studio in Nieuwegein.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal training
Personal training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren of verminderen van klachten.

Meer informatie
Lifestyle & Voeding
Lifestyle & Voeding

Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Een investering in jezelf die zich snel terugverdiend en waar je je hele leven profijt van hebt.

Meer informatie
Kickboksen
Kickboksen

In deze les wordt gewerkt aan conditie en stoot- en traptechnieken. Een kickboks training is een efficiente en praktische manier om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak van geest te worden.

Meer informatie
Groepslessen
Groepslessen

Maak kennis met een leuke en dynamische training in een kleine groep. Samen met één van onze fitness trainers traint u uw hele lichaam op een veilige manier.

Coaching
Coaching

Tijdens de coaching nemen wij 1 op 1 met jou een algemene lichaamssamenstelling meting bij je af en bespreken wij samen jouw resultaten. Ook ondersteunen wij jou op het gebied van training, voeding & leefstijl om jouw doelstellingen te kunnen behalen.

Open Gym
Open Gym

Tijdens de open gym kun je 55 minuten zelf trainen een vrije workout naar keuze doen, 1 van de voorgeschreven workouts op het bord volgen of werken aan een oefening die je beter wilt beheersen.

Wat onze leden zeggen

Laura Theesing

“Sporten bij Encore is voor mij plezier hebben in wat ik doe, de gezelligheid en tegelijkertijd mijn sportieve doelen halen.”

Laura Theesing

Ramona Agterberg

“Bij Encore is er altijd een fijne, positieve sfeer waarin je gemotiveerd wordt om je grenzen te verleggen en je je doelen met een glimlach behaalt.”

Ramona Agterberg

Ricardo

"Ik vind het fijn om na een lange en intensieve dag werken een heerlijke workout te volgen bij Encore training studio. Even lekker mijn hoofd leegmaken en fit blijven."

Ricardo

Jan

"Ik sport met veel plezier bij Encore training studio. Ik wil op mijn leeftijd lekker in beweging zijn en fit- en gezond blijven. Ik voel mij gezien en de gezelligheid tussen de trainingen door zorgt voor mij dat ik naar iedere weer uitkijk!"

Jan

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal training tot Lifestyle bij Encore Training Studio

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 14 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Nieuwegein. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, Small group training, Lifestyle, eGym en meer! Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Maak vrijblijvend kennis met Encore Training Studio en vraag een Gratis Proefweek fitness aan of doe de Online Lidmaatschapstest. voor een persoonlijk aanbod. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden, we zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Encore Training Studio

Maak kennis met Encore Training Studio