Lesrooster van Encore Training Studio

Lesrooster van Encore Training Studio

Ontdek het veelzijdige groepslessen, personal training en fitness aanbod van Encore Training Studio in Nieuwegein.

arrow-down

Bekijk hier ons lesrooster

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.

Groepslessen
Groepslessen

Maak kennis met een leuke en dynamische training in een kleine groep. Samen met één van onze fitness trainers traint u uw hele lichaam op een veilige manier.

Open Gym
Open Gym

Tijdens de open gym kun je 55 minuten zelf trainen een vrije workout naar keuze doen, 1 van de voorgeschreven workouts op het bord volgen of werken aan een oefening die je beter wilt beheersen.

Kickboksen
Kickboksen

In deze les wordt gewerkt aan conditie en stoot- en traptechnieken. Een kickboks training is een efficiente en praktische manier om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak van geest te worden.

Coaching
Coaching

Tijdens de coaching nemen wij 1 op 1 met jou een algemene lichaamssamenstelling meting bij je af en bespreken wij samen jouw resultaten. Ook ondersteunen wij jou op het gebied van training, voeding & leefstijl om jouw doelstellingen te kunnen behalen.

Lifestyle & Voeding
Lifestyle & Voeding

Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Een investering in jezelf die zich snel terugverdiend en waar je je hele leven profijt van hebt.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Over Encore Training Studio

Personal training studio Encore in Nieuwegein is dé plek voor (groeps)fitness en personal training. Bij Encore Training Studio ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen door Personal Training of een fitnessprogramma op maat. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Benieuwd of Encore Training Studio iets voor jou is? Ervaar het zelf met een gratis proefweek fitness of de lidmaatschapstest.

Maak gratis kennis met fitness bij Encore Training Studio

Maak gratis kennis met fitness bij Encore Training Studio